Een van de dingen waar ik gek op ben zijn bloemen en op het moment vooral tulpen. Hier word ik toch zo vrolijk van.
Lifestyle

Things I love

Ooeeh mijn allereerste blog! Superleuk maar ook echt mega spannend! Omdat ik zo ontzettend veel heb waar ik over wil gaan bloggen (ik heb hele lijsten klaar liggen!) was het echt moeilijk om te beslissen waar ik mee zou starten. Omdat ik eigenlijk geen keuze kon maken heb ik maar besloten om een eerste ‘Things I love’ te maken. Zo leren jullie mij direct een beetje kennen.

Kim Coomans Things I love
Barcelona by KC in handwriting
I
k ben gek op Barcelona en de omgeving van Barcelona. Minimaal eens per jaar gaan we hier een paar dagen of een week naartoe om van de zon, het eten, de mensen en het strand te genieten. Ik moet echt eens een cursus Spaans gaan doen, want ik denk dat het nóg veel leuker is wanneer je de taal spreekt!

Food by KC
Yep, ik ben een foodie. Maar wie niet tegenwoordig? Ik hou van koken, eten, uit eten gaan, praten over eten, winkelen voor eten, het verbouwen van eten. Ik hou van eten! En dat is met de paplepel ingegoten. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn echt een ster in de keuken (én ze hebben een biologische moestuin!). Het leukste aan eten vind ik misschien wel dat het verbindt. Van kleins af aan was eten in onze familie heel belangrijk en ik vind het heerlijk om een prachtige maaltijd op tafel te zetten voor familie of vrienden en daar samen van te genieten.

Food i Love by KC

Het recept voor deze meloen met ham staat inmiddels online! Simpel maar toch elegant. En nog belangrijker: heel erg lekker!

Bloemen by KC

Wie houdt er niet van bloemen? Ik heb altijd verse bloemen in huis en probeer zoveel mogelijk te variëren. Lelies en tulpen zijn toch wel favoriet. In België zijn bloemen toch iets duurder dan in Nederland dus ik probeer ook altijd een beetje te kijken naar wat betaalbaar is als ik naar de bloemist ga.

Tulpen by KC

Mijn moeder is een ster in bloemschikken (en dan niet de ouderwetse stukjes met mos enz), alle wijsheid die zij me leert zal ik zeker posten voor jullie!

Drinks by KC

I love mooie drankjes! Als ik uit eten ga start ik altijd met een mooi aperitief. Het komt dus goed uit dat ik in België woon nu, want hier heeft bijna ieder restaurant wel een huisaperitief. Ook thuis maak ik graag de mooiste drankjes. Met of zonder alcohol, dat maakt eigenlijk niet uit. Huisgemaakte ijsthee, lavelsiroop, een mooie cocktail: it’s a thing I love en ik ga al mijn recepten met jullie delen!

Gin en tonic

Deze mooie gin en tonic is vast een voorproefje. Een takje rozemarijn en wat schijfjes komkommer maakt een gewone gin en tonic sjiek, kruidig en fris. Heerlijk na een dag werken!

Home by KC

Home is where the love is. We reizen veel maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn, heb ik altijd gevonden. Als ik een dag of een weekend thuis ben verveel ik me geen moment. Wat heb je vandaag allemaal gedaan? vraagt mijn vriend wel eens. Gewoon een beetje gerommeld. Heerlijk! En nu ik mijn lieve beagle Jackie altijd bij me heb is het nog veel gezelliger!

Jackie Vermeulen

Ik heb nog veeeel meer dingen waar ik zo van hou en waar ik over ga bloggen dus stay tuned..

Ik ga vieren dat mijn blog eindelijk live is, fijne dag allemaal!

xoxo

Logo Kim-goud-strikje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *