Hoe stap je fris het vliegtuig uit. Deze bloemenprint van Ted Baker helpt zeker.
Geen categorie

7 tips om fris het vliegtuig uit te stappen

Ik ben gek op reizen. Gelukkig ben ik daar niet alleen in en gaan we een paar keer per jaar lekker weg. Eigenlijk vliegen we altijd want ik ben dus niet zo gek op dagenlang in de auto zitten. Deze tips helpen je fijn te reizen en fris het vliegtuig uit te stappen.


1. Drink veel water. Aan boord droog je snel uit, door veel water te drinken ga je dit tegen en voorkom je hoofdpijn en misselijkheid.

2. Drink vooral geen alcohol! Hoe lekker het ook is om je vakantie te beginnen met een lekker glaasje, in de lucht komt alcohol veel harder aan en je voelt je echt brak tegen de tijd dat je geland bent.

3. Probeer te bewegen. Ga in ieder geval ieder uur even van je plek af om een stukje te lopen. Wanneer je je lichaam in beweging houdt blijft je bloed beter stromen en dat maakt je minder moe.

4. Ga uitgerust op reis. Hoewel dit een tip is die logisch lijkt gaan veel mensen gestrest op reis en zijn daardoor al moe als ze het vliegtuig in stappen. Ik probeer altijd minimaal één dag voordat ik vlieg al vrij te zijn zodat ik voldoende tijd heb om mijn spullen in te pakken en het huis fijn achter te laten.

5. Neem een verfrissingspakketje mee met de spulletjes die jij graag hebt. Ik neem in ieder geval altijd mee:

Wat neem je mee in het vliegtuig by Kim Coomans

1. Reinigende handgel voor frisse handen | 2. Reistandenborstel om voor het uitstappen nog even je tanden te kunnen poetsen | 3. YSL Eye wake-up roll on touch tegen vermoeide ogen | 4. Toilettas van Ted Baker, met de make-upjes die jij graag gebruikt (sommige mensen kunnen er misschien lekker fris uitzien zonder make-up: daar ben ik er niet één van) | 5. Body mist van Rituals, spray op je armen en hals om je lekker schoon te voelen én  fris te ruiken

6. Misschien draag je liever helemaal geen make-up als je reist, maar draag in ieder geval niet teveel. Je kunt beter voor je uitstapt nog even je make-up bijwerken dan met verlopen mascara naar buiten stappen.

7. Draag comfortabele kleding en vooral ook schoenen! Toen ik de eerste keer weg ging met mijn vriend wilde ik er leuk uit zien en ging ik in vol ornaat met mooie hakken, een strakke jeans en een mooi topje het vliegtuig in. Resultaat: opgezwollen voeten waardoor ik strompelend het vliegtuig uitstapte met mijn broek open (die kón echt niet langer dicht blijven) en een gekreukeld en bezweet topje. Superclassy! Draag fijne sneakers en gewoon lekkere kleding die er na een paar uur zitten nog steeds ok uitzien.

Dan kan ik enkel nog zeggen: we hope you enjoy your flight!

xoxo

Logo Kim-goud-strikje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *