Kim Coomans in New York
Geen categorie

New York Hotspots: Downtown

OMG wat is er veel te doen in New York. Het is zo groot en er zijn zoveel toffe plekken! Ik heb mijn hotspots in Downtown Manhattan voor jullie op een rijtje gezet: Meatpacking District, Chelsea Market & South Street Seaport!

Meatpacking District by Kim Coomans

Als jouw reisjes net als bij mij voornamelijk draaien om van het ene restaurant naar het andere te gaan dan zit je hier goed! In de Meatpacking District hangt een hele relaxte urban sfeer. Veel van de grootste namen in fashion hebben hier een winkel en dat zorgt ervoor dat het hier hip is, maar gelukkig niet zo hip dat je all dressed up hier door de straten moet lopen om je op je gemak te voelen.

And an other street in the Meatpacking District, so cool! By Kim Coomans

Een hapje eten in de Meatpacking District? Wij aten bij Bubby’s, echt heel lekker, het is hier altijd druk dus reken op 15 minuten tot een half uur wachten voor de deur. Maar geloof me, het is het waard! Probeer ook de cocktail van het huis…

Meatpacking District New York City Lunch at Bubby's by Kim Coomans Meatpacking District bubby's restaurant New York by Kim Coomans Lunch in Bubbys Meatpacking District New York

Chelsea Market New York By KC

Vanaf de Meatpacking District kun je lopen naar de Chelsea Market. Chelsea Market doet een beetje denken aan de markthal in Rotterdam maar dan écht New York style. Superdruk, je moet echt schuifelen maar het is het waard. Het zit vol eettentjes, van sushi-bar tot cupcake winkeltje.

Chelsea Market in New YorkVisrestaurant en winkel in Chelsea Market New York by Kim CoomansElenis cupcakes and cookies Chelsea Market New York by Kim Coomans

South Street Seaport by Kim Coomans

Seriously, hier had ik de hele dag kunnen blijven! Er zijn overal kraampjes met eten, bijzondere winkeltjes (o.a. de tofste snoepwinkel ever) en er worden heel vaak kleine festivals gehouden. Kijk echt even op de website of er iets te doen is als jij in New York bent want dat wil je niet missen!

South Street Seaport New York

South Street Seaport quoteLunch at South Street Seaport New York

Dit is mijn Downtown Manhattan, ik ben benieuwd of jullie deze hotspots gaan bezoeken als jullie in NY zijn! Lees ook mijn blog over hotspots Midtown Manhattan (blogpost online a.s. maandag).

xoxo

Kim Coomans logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *