Lifestyle

Mijn favo blogs (at this moment)

Ik ben een tijdje verslaafd geweest aan het lezen van blogs. In plaats van een fijn boek in bed ’s avonds (iets wat ik inmiddels gelukkig weer doe) las ik blog na blog. Ik ben nu een beetje afgekickt en beperk me tot blogs die ik echt de moeite waard vind. Mijn top 5 van dit moment lees je hier..

Cupcakes and Cashmere

Emily Schuman schrijft zo leuk en over zulke ‘lichte’ dingen dat het echt altijd een leuk tussendoortje is om haar blog te bezoeken. Ze heeft inmiddels twee boeken gepubliceerd die eigenlijk gewoon uit blogposts bestaan. Wat ik vooral leuk vind aan Emily Schuman is dat ze heel eerlijk over komt. Bijvoorbeeld over de geboorte van haar kindje, waar ze heel erg van geniet maar soms ook gewoon helemaal kapot van is en even niet meer kan.

Mijn favoriete posts op Cupcakes and Cashmere zijn ‘Five Things’ en ‘Snacks & Apps’..

Cupcakes and Cashmere Five Things

Cupcakes and cashmere Snacks & Apps

Gal meets glam

De ‘gal’ achter gal meets glam is Julia Hengel en ik vind haar zó leuk. Alle foto’s op haar blog worden door haar vriend, een fotograaf, gemaakt en dat zie je. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig. Normaal gezien houd ik niet zo van blogs die alleen over mode gaan maar op Gal meets Glam merk je eigenlijk niet eens echt dat ze over weinig andere dingen blogt. Ook leuk zijn trouwens de reizen die ze maakt waar ze over schrijft. Volgens mij is de vaker op reis dan thuis!

Gal meets glam beauty

Gal meets glam travel

Design Darling

Deze blog, geschreven door Mackenzie Horan, is er echt één die ik maar eens in de zoveel tijd bekijk. Waarom weet ik eigenlijk niet maar ik lees deze blog liever af en toe een half uur dan dagelijks. Vooral leuk is de ‘101 in 1001’ waarin Mackenzie een lijst bijhoudt van 101 dingen die ze in 1001 dagen wil doen. Het is trouwens al de tweede lijst, de eerste lijst heeft ze helemaal afgewerkt!

how-to-decorate-on-a-budget-design-darling

Design Darling 101-in-1001

Lemon Stripes

A healthy blend of colour and style, zo omschrijft Julia haar blog zelf. Van deze blog word ik vrolijk, zoveel gebruik van kleur en leuke simpele ideeën op gebied van gerechtjes, fashion, decor en lifestyle. Echt de moeite waard!

Lemon Stripes_Acai-Bowl2

Lemon Stripes Side-Table-Styling

SS Life plus style

De stijl van Stephanie Sterjovski (niet de makkelijkste naam) vind ik gewoon helemaal te gek.

SSAWLINDIGO_MothersDay_WEB--2SS travel tips

Hoewel ik inmiddels van mijn verslaving af ben, ben ik natuurlijk altijd nog op zoek naar leuke nieuwe blogs. Heb je tips? Laat een berichtje achter, dat vind ik echt heel leuk!

xoxo

Kim Coomans

2 Comments

  1. Gal meets glam is zo leuk he! 🙂

    1. Ja echt super! Ze is ook altijd zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *