Bijgerechten & Salades, Eten

Watermeloen en feta

Jummy jummy jummy I’ve got watermelon in my tummy! De hele zomer lang!!! Ik koop bijna iedere week een watermeloen als ze er zijn, daarom ben ik er inmiddels best creatief mee geworden. Deze salade is zo simpel, dat deze post eigenlijk geen recept genoemd mag worden…

Watermeloen en feta salade

Watermeloen en feta saladeWatermeloen en feta salade

Ingrediënten voor een salade als bijgerecht

1/4 watermeloen
een takje verse munt
een klein handje gebrokkelde feta
2 theelepels limoensap
2 theelepels goede olijfolie
vers gemalen peper

Snij de watermeloen in platte schijfjes (zo’n 1,5 cm dik) en leg deze rommelig op een bord. Strooi de stukjes feta over de watermeloen. Steek hier en daar een blaadje munt tussen het geheel. Meng de limoensap met de olie en sprenkel over de salade. Maak af met een beetje peper.

Voilá een prachtig bijgerecht voor een lunch of bbq.

xoxo

Kim Coomans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *