CitizenM Rotterdam
hotspots, Lifestyle

Rotterdam: citizenM

Voor wie nog nooit in een citizenM hotel heeft geslapen: do it! citizenM is een keten van trendy boutique hotels en hebben hotels in New York, Amsterdam, Londen, Parijs, Glasgow en ook in Rotterdam. Daar verbleef ik een nachtje en mijn review lees je hier.

Het was één van de warmste dagen van het jaar en ik kwam net terug uit Frankrijk waar ik een paar dagen voor mijn werk was geweest. Ik had een vervelende vlucht gehad, was moe, had last van de zinderende hitte in de stad en voelde me vies. Waarschijnlijk was ik dus niet de meest gezellige gast die die dag incheckte.

Maar vanaf het moment dat ik het citizenM binnen stapte was ik blij en dat kwam niet alleen door de airco!

CitizenM bank met heerlijke kussen  CitizenM by Kim Coomans kastenwand met mooie spullen

CitizenM by Kim Coomans Prachtige trap  CitizenM by Kim Coomans

CitizenM by Kim Coomans   CitizenM by Kim Coomans Lamps

De ruimte waar je binnenkomt is een verdieping met een open ruimte waar zowel het restaurant, de lobby, de computerruimte en de check-in balie zich bevinden. Door de speelse inrichting hangt er een sfeer die het best te omschrijven is als de sfeer in een hostel maar dan voor volwassenen.. Dit gevoel wordt versterkt door de teksten die overal door het hotel staan geschreven, van grapjes over reizigers tot beroemde quotes over reizen.

” The World is a book, and those who not travel read only a page ” (St. Augustine)

Kim Coomans at citizenM Rotterdam

citizenM pillow says: I will win in a pillow fight  citizenM soap

citizenM shower  citizenM pillow says: no, I will win in a pillow fight

De kamers in het citizenM zijn goed. Niet echt groot, maar het heeft alles wat je nodig hebt: een heel goed en groot bed, fijne douche, bureautje, een kast en een lekkere stoel.

In de kamer kun je alles regelen met een iPad en dat is echt supercool! De verlichting is af te stellen (geef aan in welke mood je bent, bijvoorbeeld romantisch of party), de televisie bedien je met de iPad (veel leuke gratis films trouwens), de gordijnen kun je sluiten, je kunt de airco bedienen, eigenlijk echt alles!

Ik vind dit hotel niet echt geschikt voor oudere mensen, maar als je nog jong bent is het écht het leukste hotel in Rotterdam!

Het is trouwens op loopafstand van de oude haven, heel gezellig in de zomer! Veel restaurantjes met terrassen aan het haventje. Check voor je ergens gaat zitten om een hapje te eten wel even de recensies, niet alle restaurants zijn even goed..

Have fun!

xoxo

Kim Coomans

2 Comments

  1. mabeliasophia

    Ziet er super gezellig uit! niet te modern, maar ook niet te knus. super leuk

  2. sooth_experiences

    Goed omschreven! Ik kan CITIZEN M enkel maar aanbevelen. Ook als je een lange vlucht vanuit Schiphol voor de boeg hebt, kan je de nacht ervoor lekker relaxen in dit super coole hotel op de luchthaven, en je vakantie start al! Ook in Amsterdam Centrum is een CITIZEN M. Ook super. Je kan er vlakbij fietsen huren. Dus laat je zeker niet afschrikken door de afstand van het centrum. Love CITIZEN M 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *