Lifestyle

H&M Home

De nieuwe collectie van H&M Home is er.. Kies een kamer die een beetje aangekleed mag worden en online shoppen maar!!!

Wij leven thuis in de keuken.. Het is een heerlijke plek waar we altijd bij elkaar komen. Terwijl ik kook leest Marc de krant, komen de kinderen even kletsen, er wordt aan de keukentafel geknutseld, huiswerk gemaakt, we bakken met z’n allen een taart, we spelen een spelletje. Echt alles gebeurd hier (ik vraag me soms af waarom we überhaupt geld hebben uitgegeven aan de eetkamer..).

Ik vind dan ook dat ik prima elke maand iets kan kopen voor in de keuken. H&M home heeft een nieuwe collectie die precies in mijn straatje past: veel marmer, goud, zwart, wit en warme tinten. Deze items bestelde ik net voor mijn vakantie online, dus deze pronkstukken wachten me op als ik terug kom!!

HM Home my favorites

Porseleinen schaaltje / glazen dienblad / taartschaal op poot /
porseleinen kopjes / marmeren snijplank / kelim vloerkleed 

Happy online shopping!

xoxo

Kim Coomans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *