hotspots, Lifestyle

Hotspot: Frank & Brut

Hotdogs & Champagne een rare combinatie? Frank & Brut bewijst dat het chic en sophisticated is! Frank & Brut is dé place to be als je in Antwerpen bent en je zin hebt in een snelle hap, maar wel op zoek bent naar iets bijzonders. Bij Frank & Brut wordt er in een ongedwongen sfeer heerlijk eten bereid en fantastische champagne geschonken.

Frank & Brut

Het decor van Frank & Brut is helemaal super! Veel goud, stoute engeltjes en verse bloemen op iedere tafel. Als je reserveert (is niet iedere avond nodig hoor), vraag dan om een plekje in de lounge.

Wij hebben gekozen voor een glas Veuve Cheurlin, een prachtig zachte champagne waar je zeker een tweede glas van wil bestellen. En dat kan! Want het eten is echt niet duur en je krijgt redelijke porties: wij hadden genoeg aan één hotdog per persoon met twee side dishes. Daardoor blijft er budget over voor een tweede glas Veuve Cheurlin..

Zowel de ENVY als GLUTTONY hotdog waren bijzonder, maar dat verwacht ik eigenlijk van alle hotdogs wel. Ik ben dan ook genoodzaakt snel terug te gaan en de andere hotdogs te proberen!

Hotdog up close

Als bijgerechten hadden wij gefrituurde kabeljauw (een echte aanrader) en ‘Tator Tots’: aardappelkoekjes (niet bijzonder).

Frank & Brut is een échte aanwinst in Antwerpen en ligt op loopafstand van de grote markt is daarmee een ideaal plekje om na een dagje winkelen uit te puffen en te genieten van al het heerlijks!

xoxo

Kim Coomans

5 Comments

  1. Wat een toffe inrichting! En die hotdogs zien er ook zeer smakelijk uit!

    1. Leuk he? En de hotdogs zijn H-E-E-R-L-I-J-K!

  2. Ziet er lekker uit. Gaan wij daar ook eten de 17e? 😄

    1. Jaaa leuk idee! Als Leonie het ook leuk vindt dan gaan we zeker.

  3. paris saint germain shirt

    Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Really thank you! Awesome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *