DIY & Decor

Zomerse DIY’s, mijn top 10!

In de winter heb ik altijd meer zin in DIY projecten dan in de zomer. Dat komt echt doordat ik in de zomer liever buiten ben in de tuin of op een terras dan binnen te zitten knutselen. Maar deze zomer reden genoeg om wel wat tijd binnen door te brengen: het rare weer heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal in de stemming ben! Natuurlijk wel voor zomerse DIY’s… En het zal jullie niet ontgaan dat fruit héél zomers is…

Servetten met watermeloen motiefje

DIY-Watermeon-Print-Napkins-2Deze servetten met watermeloenprintje zijn toch echt te gek? Het motiefje breng je aan met zelfgemaakte stempels en textielverf. De stipjes teken je in met een dun penseeltje.

Bekijk de volledige beschrijving van hoe je deze servetten maakt op The Sweetest Occasion.

Picknick kleed

diy-giant-embroidery-picnic-blanket1-800x1200
Maak van een kleed een echt picknick kleed door er in speelse letters picknick op te borduren. En het goede nieuws is dat je niet eens heel netjes hoeft te kunnen borduren: een beetje slordig mag wel bij een picknick toch?

Dit superleuke idee heb ik van Lovely Indeed, en dat is het ook: lovely indeed!

Ananas vaas

DIY Ananas vaas resultaat

Yep, deze DIY plaatste ik twee weken geleden al online! Ik word echt heel blij van deze zelfgemaakte ananas vaas, de perfecte decoratie voor een zomerse tafel! Bekijk de how-to hier

Strand poncho

pom-pom-poncho (1)

Perfect voor op het strand! Deze poncho met pom poms kan je helemaal in je eigen stijl maken door het kiezen van jouw favo kleuren.

Op Merrick’s Art word tot in detail uitgelegd hoe je deze poncho zelf maakt. Wat skills met de naaimachine (of een lieve mama die die handig is) wel aanbevolen…

IJshoorn wrappers

Watermelon-and-Pineapple-Ice-Cream-Cone-Wrappers.-Cute-e1433545572704

Op The 36th Avenue vind je gratis printjes voor deze ananas wrappers én hele leuke watermeloen wrappers voor jouw ijshoorntjes. Maakt ijsjes nét wat gezelliger en fijn tegen druppels!

Watermeloen dienblad
DIY-Watermelon-Serving-Tray-OSBP-4

Dit dienblad met watermeloen print maak je met een simpel likje verf gemakkelijk thuis. Bekijk op Oh So Beautiful Paper hoe!

Zonnige parapluutjes

Zonnige parapluutjes

Deze parapluutjes om jouw drankje een zonnige touch te geven deelde ik vorig jaar al met jullie maar ze zijn nog steeds leuk. En doordat je zelf een printje kunt kiezen zijn ze altijd naar eigen smaak! Nu nog een lekker drankje verzinnen….

Schelpjes

Shell collection

Ik ga tijdens een strandvakantie altijd op zoek naar schelpjes. Ik vind het leuk om van alle plekken waar ik ooit ben geweest souvenirs mee naar huis te nemen, en schelpjes zijn de perfecte, gratis, souvenirs. Maak de schelpen die je dit jaar op vakantie vindt extra bijzonder door ze met fineliners prachtige tekeningen te geven. Op de blog van Alisa Burke lees je waar je op moet letten…

Travel box

Travel Boxes

Deze DIY vind ik zelf zo’n leuk idee!! Maak doosjes waar je alle kaartjes/tickets/visitekaartjes/schelpjes/pennen en andere memorabilia in bewaart van jouw trips. Ik verzamel altijd van alles wanneer ik reis maar heb één grote doos waarin alles bewaard wordt. Met deze doosjes kun je echt per trip sorteren én laat je op een leuke manier zien waar je allemaal al bent geweest! Bekijk hoe je de doosjes maakt op (hoe kan het ook anders) Marta Stewart.

IJshoorntjes slinger

DIY ijshoorntjes slinger

Maak je tuinfeestje helemaal af met deze slinger van ijshoorntjes. Deze DIY en nog vééél meer leuke DIY’s vindt je terug op Oh happy day!!

Ik hoop dat ik jullie veel zomerse inspiratie heb kunnen geven. Op zoek naar nog meer leuke DIY’s? Volg mijn DIY-bord op Pinterest dan…

xoxo

Logo Kim-zwart-strikje

1 Comments

  1. Loes | Gewoon iets met Loes

    Oohhh, wat een leuke DIY’s!! Als het dan niet echt zomer is (zoals vandaag hier het geval), dan krijg je hier wel een zomers gevoel van! Ik vind vooral die reisboxen erg leuk, ik maak zelf van elke trip een travel journal waar ik alles in plak, maar dit vind ik ook echt een leuk idee! Helaas hebben we geen open kast, hoewel dit bijna een reden zou zijn om er 1 aan te schaffen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *