DIY & Decor, Gratis Printables

Gratis download: receptenkaartjes!

Mijn recepten goed bijhouden en ordenen is altijd een puntje geweest.. Mijn kookboeken zitten vol met post-its, ik heb twee schoenendozen vol met recepten die ik uit tijdschriften heb gescheurd en dan heb ik nog heel veel recepten uitgewerkt op mijn macbook staan. En iedere keer als ik een etentje moet plannen denk ik weer: ik had mijn succes recepten goed uit moeten werken en nu bij de hand moeten hebben! Gelukkig heb ik eindelijk de oplossing gevonden! Deze receptenkaartjes zijn té leuk om niet te gebruiken.. Helemaal in mijn huisstijl en ik deel ze graag met jullie! 

 

 

Ik gebruik de kaartjes alleen voor recepten die ik heb geprobeerd en die helemaal kloppen. Dan zijn ze goed genoeg voor mijn kaartjes en om (als het goed is) voor altijd te bewaren en bij de hand te hebben. Eindelijk een manier om geen recepten meer kwijt te raken!

De receptenkaartjes download je hier.  Print ze uit op dik  papier en bewaar de ingevulde kaartjes in een mooi doosje. Ze zijn ook superleuk om cadeau te doen. Strik er omheen en klaar!

xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *