Entertaining, Tafel dekken

Zomeravonden aan tafel

Het is officieel zomer!! Één van mijn favoriete dingen van de zomer zijn de lange, zwoele avonden. Zeker wanneer het overdag heel warm is geweest en je huid nog nagloeit van de zon vind ik het heerlijk om hele avonden buiten door te brengen. Laat je inspireren door deze tafelsetting, romantisch en chic,  en geniet van de lange zomeravonden die eraan komen. 

Gedekte tafel met veel goud, marmer en rosé
Kies voor dubbele tafellopers in twee kleuren voor een sophisticated look. De onderborden van marmer komen mooi uit met de zalmroze borden met gouden rand. En laten we eerlijk zijn: goud bestek is eigenlijk áltijd een goed idee.

Gedekte tafel met veel goud, marmer en rosé en bloemen

Bind het bestek samen met mooi breed lint. Door het bestek niet gewoon in te dekken wordt de tafel niet te formeel. De wijn en waterglazen van Nachtmann zorgen met hun kristal look echt voor een luxueuze uitstraling. Prachtige centerpiece: open lantaren opgevuld met groen Mooie open lantaren met groen en witte bloemen.

De metalen kaarsenhouders heb ik opgemaakt met eucalyptus en witte bloemen zodat ze helemaal bij de romantische setting passen.

Veuve Clicquot met prachtige glazen van Nachtmann en witte en roze kaarsen Eat, Sip, Be Merry floral garland

Met deze heerlijke rosé champagne, de prachtige tafelsetting en leuke gasten móét het wel een avond worden om nooit te vergeten.

Eat, Sip, Be Merry!

xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *