Champagne met ijs
Drankjes

Nieuwe trend: champagne on ice!

Als er een nieuwe trend is en deze heeft iets met champagne te maken zou ik eigenlijk de eerste moeten zijn die op de hoogte wordt gebracht: I loooove me some champagne! Het is natuurlijk ook het perfecte drankje voor de zomer! Ik vind stiekem ijs in mijn witte wijn ook lekker in de zomer, maar dat mag ik écht niet van mijn lief. Zo zonde van de wijn! Gelukkig kan ik nu lekker doen wat ik wil want deze champagne is gemaakt om met ijs te serveren.. Puntje voor mij! Champagne on ice

Laten we picknicken!

Ik vind dit drankje echt hét perfecte picknick drankje. Omdat je de champagne het best met veel ijs serveert (als je het doet moet je het goed doen!) gebruik je grote wijnglazen.

Sinds Daantje in mijn leven is vind ik het heerlijk om thuis te zijn. Vroeger bracht ik mijn zomers door op terrasjes of in het stadspark op een kleedje om te picknicken, nu ben ik het liefst in mijn eigen tuin of bij vriendinnen. Maar dat betekend niet dat ik niet meer picknick! In eigen tuin picknicken is echt heel erg leuk en zoveel makkelijker. Alles kan gewoon in de koelkast staan, Daan kan gewoon lekker in zijn koele kamer zijn dutje doen en ik hoef niet zo te slepen met alle spullen. Dat is eigenlijk een dubbel voordeel want als je in je eigen tuin een picknick organiseert kan je alles extra mooi stylen.

Deze leuke kussens en kleedjes zijn allemaal van maison du monde.

Nu nog hopen dat de zon zich weer eens wil laten zien, mijn champagne ligt vast klaar!

xoxo

p.s. ben jij ook zo gek op picknicken? Volg mijn bord op Pinterest voor meer inspiratie..

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *